1 פורסים את החציל לרוחבו לפרוסות בעובי ס"מ אחד.
2 חותכים את העגבניות לארבע.
3 במחבת מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים קלות את החצילים משני הצדדים לקבלת צבע זהוב חום. מוציאים לצלחת ומניחים בצד.
4 מוסיפים כף שמן למחבת ומטגנים את שיני השום והפלפל החריף לדקה. מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח, מכסים במכסה ומבשלים כ-15-20 דקות, עד שהעגבניות הופכות לרוטב.
5 מנערים קלות את המחבת, מוסיפים מלמעלה את החצילים, מחזירים את המכסה ומבשלים עוד כעשר דקות.
6 מכינים את חזה העוף: במחבת נפרדת מחממים את השמן ומטגנים את חזה העוף עד שהוא משחים משני הצדדים ומוכן במרכזו. מתבלים במלח ופלפל.
7 פורסים את חזה העוף לפרוסות ומגישים עם התבשיל והטחינה המוכנה.