לאורז:
1 מרתיחים בסיר קטן את המים ומוסיפים את המלח והפלפל השחור.
2 מטגנים את האורז ההודי בסיר עם שמן הזית.
3 כשהמים רותחים מוסיפים אותם לאורז, מכסים ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה.
לפרגית:
4 שמים בקערה את הפרגיות, שמן זית ופפריקה מתוקה, ומערבבים. מכסים בניילון נצמד לכ-20 דקות.
לרוטב:
5 חותכים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
6 מוסיפים את התימין ואת הפלפל החריף.
7 מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
8 כשרותח מוסיפים את הקארי, המלח והפלפל ומצמצמים עד שהרוטב מסמיך.
9 כשהאורז מוכן מערבבים בעדינות.
10 מטגנים את הפרגיות בשמן זית במחבת גדולה עד להשחמה.
צילחות:
11 לוקחים צלחת מעט עמוקה ושופכים בה מעט מהרוטב.
12 משמנים רינג או קערה קטנה ודוחסים בפנים אורז. הופכים בעדינות על הרוטב.
13 מניחים את הפרגית באלכסון על האורז ומקשטים במעט תימין או עירית קצוצה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!