1 קולפים את הבצלים וחוצים אותם לאורך.
2 שמים את כל החומרים למעט הבצל והבצק בתחתית התבנית ומערבבים.
3 מסדרים את הבצלים בתבנית בעיגול, אלה ליד אלה, כמה שיותר צפוף, כשהחלק החתוך פונה כלפי מטה.
4 מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום של 170 מעלות כחצי שעה. מוציאים ומניחים להתקרר כרבע שעה.
5 חותכים את הבצק המרודד לעיגול בקוטר גדול בכ-5 ס"מ מקוטר התבנית ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
6 מניחים את עיגול הבצק הקר על הבצלים ותוחבים את שולי הבצק אל הרווח שבין הבצלים לשולי התבנית. תוך כדי מהדקים מעט את הבצלים אל מרכז התבנית, כדי שיצטופפו יותר אלה לאלה.
7 מחזירים את התבנית לתנור לאפייה של כחצי שעה נוספת, עד שהבצק שחום יפה.
8 מוציאים בזהירות ומצננים 5 דקות.
9 מניחים על התבנית צלחת שטוחה שגדולה במעט מגודל התבנית. בעזרת מגבת מטבח הופכים בזהירות את התבנית על הצלחת ומניחים לטארט ליפול לצלחת. אם יש בצלים שנדבקו לתבנית מכים עליה קלות כדי לעזור להם ליפול.
10 מרימים בזהירות את התבנית ומתפעלים מהמראה המבריק והמזוגג של הטארט.
** לפני ההגשה אפשר לפזר על פרוסות הטארט מעט גבינת צאן מפוררת, או כף יוגורט כבשים או עיזים, ואפילו גבינת קוטג' טרייה ביותר.
** גם כמה עלי רוקט יכולים לבוא בחשבון על כל פרוסת טארט שכזו.