המצרכים :לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מערבבים ולשים את כל המצרכים יחד כ-10 דקות במיקסר, לקבלת בצק חלק. מכסים ומניחים בצד לתפיחה של כ-40 דקות. מוציאים לבצק את האוויר בעזרת הידיים ומתפיחים שוב כ-40 דקות. 2 מכינים את המלית: מערבבים את המנגולד עם המלח הגס ובעזרת הידיים מעסים את המנגולד היטב ובחוזקה (כדי להוציא ממנו את המרירות). שוטפים היטב את עלי המנגולד. 3 קוצצים גס את המנגולד ומערבבים עם הבצל הירוק, הפפריקה המתוקה והחריפה, שמן הזית והמלח. >> לכל המתכונים מפרק המאפים של "מאסטר שף" 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים כף גדושה של מלית המנגולד, וסוגרים את הבצק לצורת משולש. מהדקים היטב ומניחים בצד לתפיחה של כ-15 דקות. 6 מורחים בשמן זית ואופים בתנור כ-15 דקות, עד שהבצק שחום. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. |