1 הכדורים: בסיר מטגנים ארבוריו בחמאה. מוסיפים את המרטיני. לאחר צמצום, מוסיפים את החלב החם המהול, מבשלים עד לריכוך ומקררים.
2 המילוי: מערבבים ריקוטה, מסקרפונה ודובדבני אמרנה קצוצים עם מעט מהסירופ שלהם.
3 יוצרים כדורים מהאורז וממלאים בתערובת. מטגנים בחמאה /ג'הי.
4 טובלים את הכדורים בקמח ולאחר מכן בביצה ובפירורי הפנקו.
5 הרוטב: מערבבים את סירופ האמרנה עם חמאה ומזלפים מלמעלה. מפזרים את הפיסטוקים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.