1 מפרידים את עלי החסה, שוטפים ומניחים לייבוש.
2 קוצצים את הבשר יחד עם כל העשבים והצ'ילי. יש להקפיד לקצוץ ולעבד את הבשר עד שיוציא את כל החלבון שלו. מתבלים בזרעי חרדל, מלח ופלפל ולשים למסה אחידה.
3 את התבלינים מחממים בתוך השמן כמה דק שיוציאו את הטעמים לתוך השמן.
4 יוצרים בעזרת הידיים מעין נקניקים קטנים של תערובת הבשר, מניחים בתוך עלה חסה קטן ומעל מטפטפים מעט שמן תבלינים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.