שכבות צלויות בלקניותמנה מרובדת טעמים, עם שכבות בשר טחון, פירה קטיפתי, ירקות צלויים וגבינת מנצ'גו
אסף דר
| מאסטר שף
| פורסם 12/11/12 18:00
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מושחים בשמן זית את החצילים, העגבניות, הבצלים, השום והפלפלים ואופים עד להשחמה מכל הצדדים.מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים במשך כ-12 דקות. 2 מטגנים את הבשר, קולפים את העגבניות, קוצצים ומוסיפים לבשר עם מעט מלח. מבשלים על אש קטנה עד לצמצום כל הנוזלים. 3 מוציאים את בשר החצילים ומעבירים למסננת, קולפים את הפלפלים ומעבירים למסננת. מנקים את הבצל ומפרידים את השכבות. 4 מועכים את תפוחי האדמה לפירה יחד עם חמאה, חלב ושיני השום. 5 מסדרים בשכבות פלפלים, בשר חציל, בשר טחון עם עגבניות, בצל, גבינת מנצ'גו מגוררת ופירה. מורחים מלמעלה שכבה עדינה של שמנת. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל מתכוני התכנית |