1 בקערה מערבבים את השמרים הסוכר והמים ונותנים לנוח לכמה דקות. מערבבים עם הקמח ובסוף מוסיפים את המלח. לשים במיקסר 7 דקות, מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים חצי שעה.
2 מלית: טוחנים במעבד מזון את כל החומרים חוץ מהעוף והבירה למשחה חלקה. שופכים לסיר ומוסיפים בקבוק בירה ואת חזה העוף. מבשלים עד שהעוף מתפרק ולא נשאר נוזל בסיר.
3 לריבה: קוצצים את כל החומרים, מבשלים במחבת עם שמן שומשום, מצמצמים לכדי ריבה וטוחנים.
4 לוקחים חופן מהבצק ופותחים אותו ביד. ממלאים בכמות יפה של מלית עוף וסוגרים לצורת סופגנייה. מטגנים בשמן עמוק, מוציאים ומסננים. מזריקים את הריבה לסופגנייה ומגישים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.