1 הרויאל אייסינג: מחלקים שווה בשווה את אבקת הסוכר ל-3 קעריות, מוסיפים לכל אחת חצי חלבון ומערבבים. בודקים את הנוזליות של התערובת: מוסיפים מיץ לימון במידה והיא מוצקה וסוכר וניל במידה והיא נוזלית. ברגע שמגיעים למרקם הרצוי מוסיפים מעט מצבע המאכל. מכינים קונוס מנייר אפייה ולתוכו מכניסים את הרויאל המוכן ושומרים בצד.
2 הבצק: מקציפים את החמאה והסוכר, מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף. מכניסים את הקמח עד לקבלת בצק אחיד. חשוב לא לעבד יותר מדי, אלא רק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד, משטחים קלות ומכניסים למקרר לחצי שעה.
3 מחממים תנור ל-190 מעלות. מרדדים את הבצק לעובי של 1.5 ס"מ ובעזרת רינג בקוטר 8 ס"מ קורצים עיגולים. מסדרים את העיגולים על נייר אפייה ואופים במשך 10-13 דקות עד לקבלת בצק מוזהב. לאחר שהעוגיות מתקררות מקשטים עם הרויאל אייסינג בצורה חופשית.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים