1 במחבת ממיסים את הסוכר לאט-לאט ומכניסים את החמאה. מערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד. מצננים. מעבירים את הקרם למיקסר ומוסיפים תוך כדי בחישה איטית את האגוזים, הקמח ואת הביצים אחת אחרי השנייה. מערבבים במשך 10 דקות עד שמתקבל מרקם אחיד. מרססים מנג'טים בגודל בינוני בתרסיס חמאה. מעבירים את הבצק למנג'טים עד לגובה 2/3 מגובה המנג'ט.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את העוגיות ל-10 דקות בתנור. תוך כדי האפייה בודקים עם קיסם את מידת העשייה.
3 הקרם: במקביל לעוגיות שבתנור, ממסים בתוך סיר קטן את השוקולד הלבן ומאחדים עם השמנת מתוקה.
4 מערבבים כ-3 דקות, נותנים לתערובת להתקרר ומוסיפים את המסקרפונה. מערבבים עד שמתקבל גוון אחיד (בצבע צדף).
5 בעזרת כף שופכים מהקרם על כל מנג'ט ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים