1 הירקות: מתבלים את כל הירקות במלח, פלפל ושמן זית.
2 מכניסים את הגזר והסלק לשקית ואקום אחת ואת שאר הירקות לשקית שנייה. מוציאים את האוויר ומכניסים לתנור על חום 95 מעלות ל-20 דקות. את השקית עם הסלק והגזר משאירים 20 דקות נוספות.
3 מתבלים את הדג במלח, פלפל ושמן זית.
4 מכניסים את הדג לשקית ואקום ומרוקנים את האוויר. מכניסים לתנור בחום של 54 מעלות ל-25-30 דקות.
5 מוציאים ומטגנים את הדג בשמן רק מהצד של העור, עד להזהבה.
6 מגישים את הדג לצד הירקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים