1 פורסים את הסלק במנדוליה או בסכין חדה לפרוסות דקות.
2 מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים עם הסוכר והחומץ. מכבים את האש ומוסיפים את פרוסות הסלק. משרים ל-10 דקות ומסננים מהמים.
3 על חצי מפרוסות הסלק מסדרים כפית גבינה כחולה וסוחטים עגבניה מעל. סוגרים לצורה של רביולי עגול עם החצי הנותר של פרוסות הסלק.
4 מכינים את הרוטב: מערבבים את שני סוגי היוגורט עם השמיר, הפלפל, המלח והסלק. טוחנים בבלנדר מוט לקרם חלק.
5 מסדרים בצלחת את הרוטב ומעל את הרביולי. מגישים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.