לזכרה: מרק הקובה של אתי לויאתמול נפרדנו מאתי לוי, מתמודדת העונה השלישית של "מאסטר שף", שהלכה לעולמה אחרי מלחמה בסרטן. אנחנו לא רואים דרך טובה להנציח את זכרה יותר מסיר של מרק קובה על הכיריים - הסיר שהכינה לשופטים במהלך העונה
אתי לוי
| מאסטר שף
| פורסם 26/03/19 10:32
|
המצרכים :לבצק של הקובה:
למלית:
למרק:
אופן ההכנה:1 מערבבים את מרכיבי הבצק של הקובה. 2 למלית: מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהוא משנה צבע. 3 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומכבים את האש. 4 למרק: קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן. חותכים את השומר לרצועות ומוסיפים. חותכים את הארטישוק לקוביות ומוסיפים. מוסיפים את שאר המרכיבים, כולל הציר, טועמים ומתקנים תיבול. 5 מכינים את הקובה: מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, ומשטחים כל כדור על כף היד. מניחים כף מהמלית במרכז, וסוגרים לכדור יפה. 6 מכניסים את כדורי הקובה למרק הרותח ומבשלים 30 דקות. * שאלות על המתכון? מוזמנים לקרוא את התשובות שהשאירה אתי לוי בתגובות. הלווייתה של אתי לוי תיערך היום, שלישי, בשעה 13:00 בבית העלמין גני אסתר בראשל"צ. |