פירה כרוביתמצד אחד, אנחנו אוהבים את הפירה שלנו בדיוק כמו שהוא, מצד שני - אנחנו אוהבים לגוון. הפירה הזה הוא בדיוק באמצע: שומר על בסיס של תפוחי אדמה, אבל מרענן עם תוספת של כרובית וקולורבי שנותנת טוויסט קליל לעסק
בנימין ויטלם
| לא צויין שם מקור
| פורסם 28/06/15 15:54
![]()
צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקלפים את תפוחי האדמה והקולרבי. חותכים את כל הירקות, מעבירים לסיר עם הרבה מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות מתרככים. מעבירים את הירקות למעבד מזון וטוחנים לפירה חלק. 2 מעבירים את הפירה לסיר על אש בינונית כדי לאדות את הנוזלים, מוסיפים מלח, פלפל שחור ומיץ לימון, ולפני ההגשה מזלפים מעל שמן זית.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |