1 לבשל את הבשר עד שמתרכך עם עלי דפנה הבצל והשום. להוסיף מקל קינמון, חצי פלפל חריף ירוק וקצת מרק עוף.
2 בסיר נפרד להרתיח אורז עם קצת שמן זית, שמן סויה וחמאה. להוסיף לו בסוף קצת מהמרק של הבשר שבושל.
3 בסיר נפרד להקציף את היוגורט והקמח, אחר כך לבשל אותו על האש תוך כדי ערבוב והוספה של מרק הבשר שבושל (בערך כוס) וקצת חמאה.
4 לטגן שן שום קצוצה ולהוסיף ליוגורט.
5 לטגן בשר טחון במחבת עם שאר השום, מלח, פלפל שחור ופלפל חריף קצוץ דק (חצי).
6 לאחר הטיגון להוסיף חצי כוס מהבשר שבושל עד שיצטמצם.
7 סידור המנה: את האורז מניחים במרכז הצלחת, מעל את הבשר. לקשט בשקדים קשיו צנוברים ופטרוזיליה. מעל הכול יש להוסיף את קוביות הבשר המבושלות עם חתיכות לימון טריות לקישוט.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
קלוריות | 1375אנרגיה |
חלבונים | 111 גרם |
פחמימות | 25 גרם |
שומנים | 90 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הרביעית של העונה החדשה