1 מפלטים את הדג ומניחים בצד.
2 מחממים את היין בסיר קטן, מוסיפים את השום הכתוש והשמנת.
3 כאשר הבלילה מגיעה לרתיחה מנמיכים את האש ומוסיפים את האגוזים הקצוצים. מפוררים את הגבינה פנימה, מערבבים וטועמים. מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם - בעדינות כי הגבינה מלוחה.
4 כאשר התערובת מגיעה למרקם אחיד מוסיפים את העירית ונותנים להכל לנוח.
5 מחממים מחבת, מוסיפים חמאה ומטגנים את הדג בעדינות.
6 מזליפים חמאה מהמחבת על הדג כדי שלא יתייבש. מוציאים את הדג לקרש עבודה.
7 להגשה: מניחים את הרוטב בצלחת ומעליו את הדג. מפזרים מעל אזוגים קצוצים ועירית ומגישים.