1 בקערה משרים את העוף עם 4 כפות סויה למשך חצי שעה לפחות.2. הבלילה: מערבבים את הקמח, אבקת אפייה והבירה עד לקבלת בלילה סמיכה.
3 מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן רותח טובלים את קוביות העוף בבלילה ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים לקערה עם נייר סופג.
4 הרוטב: מחממים 2 כפות שמן בווק. כשהשמן רותח (מוציא קצת עשן) מכניסים את השום והג'ינג'ר ומקפיצים כ-20 שניות. מוסיפים את הדבש, 4 כפות סויה והצ'ילי האדום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ונותנים לרוטב להצטמצם עד לחצי כמות תוך שנזהרים שלא לשרוף את הדבש.
5 מוסיפים את העוף הפריך ומקפיצים כ-15-20 שניות עד שכל העוף מכוסה ברוטב. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים