1 בקערה מועכים את תפוחי האדמה לפירה. מצננים מעט.
2 מוסיפים לקערה ביצים, קמח, חלב, ריקוטה. מערבבים היטב. מקציפים את החלמונים עם מלח ומוסיפים לקערה.
3 מטגנים את הלביבות בשמן זית וחמאה. מניחים מעל כף גדושה של קרם פרש ופרוסות סלמון מעושן. מקשטים בעירית קצוצה.
4 הביצה העלומה: מרתיחים מים עם מעט חומץ לבן. כשהמים רותחים, מערבבים במהירות את המים ושופכים בעדינות את הביצה על מנת שתתערבל במים הרותחים. כשהחלמון והחלבון מלבינים, מוציאים ומניחים על הקרם פרש.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.