1 לטופו: טוחנים את האגוזים. מצפים את הטופו בביצה וטובלים באגוזים הטחונים (לא משתמשים בכל הכמות).
2 מערבבים את כל חומרי הרוטב.
3 שופכים כף מהרוטב על הטופו ומכניסים ל-5 דקות לתנור שחומם ל-180 מעלות.
4 מוציאים מהתנור, מחממים במחבת את החמאה ומטגנים את הטופו עד להזהבה.
5 שמים במחבת את האגוזים וחצי מהרוטב שנשאר, ומבשלים עד שהאגוזים מתחממים והרוטב מצטמצם.
6 מחית הכרוב: מבשלים את הכרוב והג'ינג'ר במים רותחים עד לריכוך. מוציאים ומסננים.
7 טוחנים במערבל מזון את עלי הכרוב, הג'ינג'ר וציר (או רוטב) הדגים.
8 מעבירים למחבת, מוסיפים את החמאה והשמנת ומערבבים תוך חימום עד לקבלת מחית חלקה.
9 הרכבת המנה: מסדרים את מחית הכרוב על הצלחת. עליה מניחים את הטופו ועליו את האגוזים עם הרוטב. אפשר להגיש גם את יתרת הרוטב בצלחת קטנה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!