1 מערבבים היטב את כל המרכיבים חוץ משמן הזית. אם התערובת דלילה מדי ניתן להוסיף מעט פרורי לחם. 2. יוצרים ביד קציצות בצורת אליפסה ומטגנים מספר שניות מכל צד עם מעט שמן זית.
למוס אבוקדו: 1 שמים את כל המרכיבים בבלנדר ומעבדים לקרם חלק . מעבירים את הקרם דרך מסננת.
להרכבת המנה: 1 בצלחת שטוחה יוצרים עיגול מהיוגורט , מניחים מעליו 3 קציצות וקנל (צורה שנוצרת מהעברת המסה מכף לכף) ביינהן , מעל הכל מזליפים מעט שמן זית ואת מיץ העגבניה ומפזרים את עיגולי הצנונית.