1 הפראטה: מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך. כותשים את הג'ינג'ר, השום והצ'ילי האדום למעין משחה ומוסיפים לקערה. מגרדים גבינת קש בפומפיה ומוסיפים לקערה. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים לקערה. קוצצים כוסברה טרייה ומוסיפים לקערה. מוסיפים את יתר התבלינים ומערבבים.
2 בקערה נפרדת שמים את הקמח, המלח והמים ולשים לכדי בצק. מרדדים לעובי של ס"מ ומכינים 2 חתיכות עגולות בגודל צלחת הגשה. לוקחים עיגול בצק ויוצקים מעליו את המילוי בעובי אחיד של 2.5 ס"מ וסוגרים עם עיגול הבצק השני. מרדדים בעדינות עם מערוך, מטגנים במחבת כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
3 הראייטה: בקערה שמים יוגורט, מגרדים מלפפון בפומפיה ומוסיפים לקערה. כותשים שום, במחבת קולים שומשום ומוסיפים את שניהם לקערה. מוסיפים מים לקמח החומוס עד לקבלת מרקם משחתי ובעזרת כף מחוררת מסובבים במהירות בין כפות הידיים ליצירת עיגולים קטנים, מטגנים במחבת עד להזהבה. מניחים לצד הקערה עם המטבל.
4 הצ'טני עגבניות: חותכים עגבניות ופלפלים לקוביות ואת הג'ינג'ר לרצועות. מטגנים במחבת זרעי חרדל, מוסיפים את הפלפלים החריפים, מטגנים 2-3 דקות, מוסיפים ג'ינג'ר וממשיכים לטגן 1-2 דקות נוספות. מוסיפים עגבניות ואת יתר התבלינים, מבשלים 25-30 דקות ומוסיפים כוסברה קצוצה.
5 הרכבת המנה: על פלטה גדולה, מסדרים בצד אחד פרטה, בצד שני ראייטה בתוך צלוחית וצ'טני בצלוחית קטנה. מפזרים מעל נגיעות גבינת קש וכוסברה טרייה מעל הפרטה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים