להכנת הקראמבל :
1 מערבבים את כל מרכיבי הקראמבל במעבד מזון עד לקבלת פירורים בתערובת אחידה.
2 מפזרים את התערובת על תבנית עם נייר אפייה ל10 דקות בחום בינוני של 160 מעלות. מוציאים ומקררים.
להכנת הריבה :
1 מחממים במחבת את עגבניות השרי והסוכר. מניחים לכל להתקרמל מעט על אש קטנה-בינונית למשך 50 דקות.
2 בודקים את הטעם ואם יש צורך המתיקות נוספת מוסיפים 2 כפות דבש ממש לקראת סיום הבישול. מוציאים ומניחים בצד.
להכנת הקצפת :
1 מקציפים בקערה את גביע השמנת המתוקה במהירות בינונית. מוסיפים 3 כפות סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת אחידה וחזקה. מניחים לצינון במקרר.
2 מקציפים את גבינת הריקוטה עם גביע השמנת החמוצה עד לתערובת אחידה. מכסים ומכניסים למקרר.
הכנת הסיגרים :
1 חוצים לאורך את עלי הסיגר.
2 מניחים על העלה מעט מתערובת הריבה ומגלגלים בעדינות.
3 מטגנים בשמן עמוק (אפשר גם בחמאה).
להגשה:
בצלחת הגשה עמוקה/ גביע/ כוסות שמפנייה , מניחים מעט קראמבל, מעל מוסיפים מעט מתערובת הקצפת והגבינות, מעל מניחים מעט ריבת עגבניות וחוזרים על הפעולה שוב עד שמגיעים לסוף הכוס או הצלחת.