1 במכתש ועלי כותשים היטב למרקם חלק את הדג, הכוסברה, עלי הנענע, השום, השאלוט והג'ינג'ר.
2 חולטים לדקה את התרד במים רותחים ומעבירים למי קרח.
3 ממלאים את עלי התרד ומגלגלים סביב המילוי. אם העלים קטנים מגלגלים שניים יחד כדי שהדג יהיה עטוף כולו.
4 מכינים את הרוטב: במכתש ועלי כותשים את הבצל והפלפל החריף, מוסיפים סחיטת עגבניות ומתבלים בשמן זית ומלח.
5 מניחים את אצבעות התרד הממולאות בצלחת הגשה, ומטפטפים מעל את הרוטב.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.