1 הכנת נשיקות תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד להתרככותם. מסננים ומעבירים לקערה. בעזרת מועך תפוחי אדמה ידני, מועכים את תפוחי האדמה למחית חלקה. מוסיפים את החלמונים, שמן זית, אגוז מוסקט ומערבבים. טועמים וממליחים אם יש צורך. מעבירים את התערובת לשק זילוף ושומרים בצד.
2 מרפדים תבנית בנייר אפייה. מזלפים את תפוחי האדמה בצורת נשיקות. מתקבלות בערך 24 נשיקות תפוחי אדמה. מברישים בשמן בעדינות או מטפטפים שמן על הנשיקות ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות עד להזהבה קלה (בערך 8-12 דקות).
3 הכנת העוף: מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל. מטגנים את חזה העוף על צד העור עד שהעור פריך, כ 3-4 דקות. הופכים לצד השני ומטגנים כ 2 דקות. מסירים מהאש.
4 בקערה, מערבבים את שני סוגי החרדל, הדבש ואת עלי הטרגון בקערה. מעבירים כל חזה עוף לקערה והופכים מצד לצד כדי שהמשרה תדבק לעוף כמה שיותר. מעבירים את חזה העוף לתבנית מרופדת בנייר אפייה כאשר העור כלפי מעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות.
5 הרכבת המנה: על גבי צלחת הגשה, מורחים בעזרת מברשת את המשרה. מפזרים את הפיסטוק הטחון מעל המשרה המוברש, הופכים את הצלחת מעל קערת הפיסטוק כדי שהפיסטוק הטחון שלא נדבק למשרה ייפול מהצלחת. מניחים בצורה אסתטית את חזה העוף עם העור כלפי מעלה (אפשר לפרוס חלק, וחלק להשאיר שלם) על משטח הפיסטוקים ומפזרים 8 נשיקות תפוח אדמה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!