1 בשתי קערות נפרדות ממיסים את השוקולד והשוקולד הלבן עם מעט שמן. במעבד מזון טוחנים את הפיסטוק והאגוזים.
2 מכינים אורז לפי הוראות היצרן (אפשר להחליף את מי הבישול בקרם קוקוס). כשהאורז מוכן מניחים בצד לצינון.
3 לוקחים מעט אורז בכף היד, מעבדים לכדי כדור עד שמרגישים שהעמילנים שוחררו והאורז נהיה דביק (לא להיבהל זה קורה). יוצרים בכדור האורז גומה, כשמומלץ שדפנות הכדור יהיו כמה שיותר דקות.
4 ממלאים ב-2 טבעות שוקולד ואגוזי לוז (אפשר להחליף בכל מה שמתחשק). את הכדורים המוכנים מכניסים לטיגון בשמן עמוק עד שהכדור מזהיב קלות.
5 טובלים את הכדורים בגנאש השוקולד עד לציפוי אחיד ונותנים להם לנוח כמספר דקות. לאחר מכן מוציאים את הכדורים וטובלים באגוזים עד לכיסוי מלא. מניחים בכלי שטוח ומכניסים לקירור עד שהגנאש מתמצק. מגישים לצד ליקר קפה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים