1 פורסים את הסלמון לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. משטחים אותן באלכסון למניפה ומניחים על נייר אפייה.
2 פורסים את פטריית השמפיניון לפרוסות דקות ומסדרים מעל.
3 במחבת מחממים את שמן השומשום, מוסיפים אליו את הג'ינג'ר והפלפלים הקצוצים ואת הסויה והטריאקי. מבשלים כחצי דקה עד שהרוטב מבעבע ויוצקים על הדג.
4 מכניסים לתנור שחומם לחום של 200 מעלות באופציית גריל לכ-8 דקות, עד שהפטריות רכות והסלמון מבושל.
5 מעבירים בזהירות לצלחת ולפני ההגשה מסדרים מעל את עלי הרוקט והקוקוס הקלוי ובוזקים כמה טיפות של יוזו.
אפשר להחליף את היוזו במיץ לימון טרי.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.