1 מבשלים תפוחי אדמה וגזרים עד לריכוך (עוצרים את הבישול שלא יהיו רכים מדי), ואת הביצים.
2 מבשלים את הסלק עד לריכוך, מצננים ומגרדים. מגרדים שורש חזרת, מערבבים עם הסלק ומתבלים.
3 מיונז: בעזרת בלנדר מוט מקציפים חלמונים ומוסיפים שום, חומץ, חרדל, מלח ופלפל. ממשיכים לטחון ומוסיפים בזרם דק את השמן עד שמתקבל מרקם נכון.
4 חותכים לקוביות קטנות את תפוחי האדמה, הביצים, הגזרים, המלפפון החמוץ ותפוח העץ. מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, מלח ופלפל.
5 מגישים עם החזרת, ואוכלים באותו הביס.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.