1 מטגנים את כל חומרי המילוי לפוקצ'ה יחד ומעבירים למקרר.
2 מניחים את המים בקערת המיקסר עם השמרים ל-10 דקות. לאחר מכן מוסיפים קמח, מלח ושמן זית ולשים במיקסר עוד 7 דקות.
3 מורחים על הבצק שמן זית ומפזרים מעל קמח דורום ומתפיחים חצי שעה. לאחר חצי שעה ממלאים את הפוקצ'ה. אופים 20 דקות בתנור על 200 מעלות. מוציאים ומזלפים שמן זית מעל.
4 מכינים קריספי שאלוט: חותכים את השאלוט לרצועות, מצפים בקמח ומטגנים בשמן עמוק. מוציאים למסננת.
5 טוחנים את כל החומרים לקובה נייה במטחנת בשר פעמיים ומעבירים למקרר להתגבשות.
6 מאדים את הפילטים בכלי אידוי עד שמתרככים. ממליחים, מוציאים מכלי האידוי ומניחים לצינון.
7 במכתש ועלי כותשים את הדג המאודה ומוסיפים קריספי שאלוט וגרגירי כוסברה וכותשים הכל יחד. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומפוררים לתוכו את התערובת. מטגנים לכדי הזהבה, מוציאים מהשמן ומקררים.
8 לוקחים חופן מהמסה הקרה של הבורגול, משטחים על היד ולוקחים חופן קטן של הדג המטוגן, שמים במרכז וסוגרים לקציצה ממולאת.
9 מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב ושומרים במקרר עד ההגשה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.