1 בצק פריך: מערבבים במעבד מזון את הקמח עם הסוכר, המלח, המחלב והחמאה הקרה. מוסיפים חלמונים ומים קרים, מפעילים ליצירת כדור בצק ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
2 מלית שוקולד: ממיסים שוקולד מריר עם שמנת. מערבבים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים לתערובת השוקולד.
3 חלבה פיסטוק: מערבבים את הטחינה עם הסוכר והפיסטוקים. מאזנים את המרקם עד שמתקבל בצק מתפורר.
4 מחממים תנור ל-170 מעלות.
5 מרדדים את הבצק הפריך ומעבירים לתבנית פאי. יוצרים חורים במזלג כדי שלא יתנפח בתנור. מכסים בנייר אפייה, מפזרים משקולות אפייה (או קטניות) ואופים רבע שעה.
6 מוסיפים את מלית השוקולד ומפוררים גושים של טחינה פיסטוק על המלית. מחזירים לתנור ל-20 דקות או עד הזהבה.
7 גנאש שוקולד: ממיסים שמנת ושוקולד.
8 שופכים את הגנאש על חצי מהפאי ומפזרים מעט פיסטוק טחון לקישוט.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.