1 הבצק: לשים את כל מרכיבי הבצק ביחד, מכסים ומניחים בצד.
2 הירק: חותכים את העגבנייה בשליש הגובה ואופים בתנור עם שמן זית, מלח ופלפל עד שמתרככת. מבשלים את התרד בסיר עם מים.
3 מבשלים את העדשים השחורות בהרבה מים, כמו שמבשלים פסטה. אפשר להוסיף פנימה גם גבעולי עירית. מסננים ומניחים בצד.
4 הרכבת המנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מרדדים את הבצק לעיגול. מניחים את העגבנייה במרכז ומוציאים חלק מהליבה. מניחים על העגבנייה קצת עלי זעתר, תימין, מלח ופלפל, תרד, עדשים שחורות מבושלות וביצה. אורזים בבצק ומשתדלים שלא יהיו חלקים עבים בקיפול.
6 מכניסים לתנור. אפשר ללטף בשמן זית. אופים עד השחמה. מגישים לצד טחינה טובה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.