1 מורידים מהאוכף את רוב השומן, ומשאירים שכבה ממש דקה. מעסים את האוכף בחמאה משני הצדדים ומניחים אותו כשהפילה כלפי מעלה.
2 כותשים את השום עם זרעי הכוסברה ועלים מגבעול אחד של תימין, מוסיפים מלח גס וגרגרי פלפל וממשיכים לכתוש עד שנוצרת מין משחה.
3 מורחים את הנתח בתערובת התבלינים ומהדקים.
4 מקפלים את האוכף למין רולדה, דוחסים פנימה את הפילה, וקושרים את הנתח חזק.
5 הופכים את האוכף ומצפים בשארית משחת התבלינים, בתוספת של רוזמרין ותימין קצוצים.
6 בוזקים עוד מעט מלח גס ומעט פלפל כתוש, ומכניסים לתנור שחומם ל-250 מעלות. צולים חצי שעה, ומורידים ל-180 מעלות וממשיכים לצלות עד לדרגת עשייה רצויה.
7 מוציאים את הנתח ונותנים לו לנוח 10 דקות. פורסים דק, מניחים בצלחת ומטפטפים מעל את נוזלי הצלייה.
8 כתוספת פחמימה ניתן להגיש תפוחי אדמה צלויים, וכתוספת ירק אספרגוס חרוך במחבת, מתובל בשמן זית, לימון, פלפל ומלח גס.
סימון תזונתי עבור מנה\יחידה (6 מנות)
קלוריות | 715אנרגיה |
חלבונים | 64 גרם |
פחמימות | 1 גרם |
שומנים | 48 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים