פודינג סולת על קרמבל שקדיםפודינג סולת עדין וקטיפתי מונח על קראמבל שקדים פריך שנותן קצת קראנץ' למנה, וכל זה בליווי קרם קפה עשיר בניחוח אמרטו. קינוח מרשים וחגיגי שכל אחד יכול להכין
שירה בצלאל
| מאסטר שף
| פורסם 22/11/16 11:25
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
|
המצרכים :לפודינג:
לקרמבל שקדים:
לקרם קפה:
אופן ההכנה:1 הפודינג: מרתיחים חלב ושמנת בסיר. מוסיפים מקל וניל, סולת, סוכר וקורנפלור. מערבבים עד לרתיחה ומסננים במסננת צפופה. 2 יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון עם גומות עגולות ומכניסים למקפיא לחצי שעה. 3 קרמבל שקדים: טוחנים בפולסים במעבד מזון את כל המרכיבים, עד לקבלת תערובת רטובה אך מתפוררת. 4 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים ב-200 מעלות למשך 10 דקות. מדי פעם מערבבים ומפוררים. 5 קרם קפה: מבשלים את כל המרכיבים עד לצמצום. 6 הרכבת המנה: מסדרים את פירורי הקרמבל, עליהם מניחים כיפה של פודינג ומזלפים מעט מקרם הקפה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
לכל אוהבי הקפה ההרפתקנים - נספרסו השיקה עכשיו מהדורה מוגבלת של תערובות קפה בטעמי עוגות וינאיות. |