1 לרואסט עוף ולבבות: מרתיח בסיר ציר מרק עוף עם הירכיים והלבבות. מוסיפים שום, בצל, כורכום, חוויאג', פלפל שחור, מלח, ציפורן, קינמון והל. אחרי בישול ארוך, מוציאים את העוף והלבבות, מטגנים וחותכים לקוביות. מטגנים ביחד עם בצל ושום.
2 בסיר נפרד מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן רותח, מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים ומכינים צ'יפס. כשהצ'יפס מוכן, חותכים אותו לקוביות ומוסיפים לעוף , מקפיצים ביחד עם כוסברה ולימון ומוזגים את הכל על הלחמנייה.
3 הירקות בטמפורה: בקערה מדללים את קמח הטמפורה עם מים. מערבבים כדי להימנע מגושים. חותכים את כל הירקות וטובלים בבלילה: זוקיני, פלפל אדום, בצל, פלפל חריף וקישוא. מטגנים במחבת.
4 הרוטב: מערבבים יחד את כל החומרים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.