המצרכים (3 מנות):לסלט:
לדג:
אופן ההכנה:1 חותכים את הבצל, הבצל הירוק, המלפפון והפפאיה לרצועות דקות מאוד ושמים בקערה. 2 מפרקים את הפומלה ל"בקבוקים" ושמים בקערה. 3 מערבבים את הרוטב: מערבבים רוטב דגים, מיץ ליים, סוכר, מים, צ'ילי חריף וכוסברה ומוסיפים לסלט. מערבבים היטב. 4 מפלטים את הקרפיון ובודקים היטב שלא נשארו עצמות. חותכים לרצועות דקות. 5 טובלים את רצועות הדג בקמח הטמפורה ומניחים בצד. 6 מחממים את השמן עד לרתיחה. מטגנים את רצועות הדג עד שהן זהובות ומוציאים לנייר סופג. 7 מניחים מהסלט במרכז צלחת. מפזרים מעל בוטנים קצוצים, מניחים את רצועות הדג ומזלפים מעט רוטב טריאקי. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |