1 מערבבים את כל המרכיבים לבצק במיקסר במשך 7 דקות. מוציאים מהמיקסר, קורצים 7 עיגולים ומניחים בשמן זרעי ענבים למשך 20 דקות.
2 מחממים במחבת שמן זית ומטגנים מעט את השום הפרוס. מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה 20 דקות. כשמזהיב מתבלים במלח ופלפל. מקררים, מסננים את המילוי מנוזלים מיותרים ומעבירים לקירור. לפני המילוי מערבבים עם הפיסטוק.
3 מכינים בשמל: מערבבים על אש נמוכה את החמאה והקמח. מוסיפים את החלב וטורפים תוך כדי בישול 5 דקות, עד להסמכה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומכבים את הלהבה.
4 מערבבים את הבשמל עם תערובת הכרישה.
5 מרדדים את הבצק עם שמן לעלה דק מאוד. ממלאים בקצה העלה שורה של מילוי ומגלגלים לגליל ארוך. מגללים את שני הצדדים פנימה, למעין פרסה שבלולית.
6 אופים בתנור על 200 מעלות טורבו למשך 25 דקות. לאחר האפייה טובלים חופן זעתר בשמן זית ומלח ומורחים מעל.
7 קוצצים דק את הבצל הירוק, חוצים את העגבניות וסוחטים לתוך מכתש ועלי. כותשים יחד עם הפלפל החריף, מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ ומגישים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.