1 החריימה: משרים את הלוקוס בקערה עם מים ולימון.
2 קוצצים את השום והפלפל הירוק החריף ומטגנים במעט שמן. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים.
3 מוסיפים כוס מים ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם. מוסיפים את הדג, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהדג עשוי.
4 הניוקי: מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד ריכוך. לאחר מכן מסדרים אותם על תבנית מרופדת במלח גס וצולים בתנור בחום מקסימלי, כדי לייבש את הנוזלים.
5 מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מוסיפים חלמון וקמח ויוצרים בצק.
6 מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים. מוציאים אותם לקערה עם מי קרח כדי לעצור את הבישול.
7 כשהדג מוכן מפרידים אותו מהעור ומפוררים את הבשר לתוך הרוטב. מוסיפים את הניוקי ומבשלים עוד 2 דקות.
המתכונים מובאים פה כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.