1 בסיר לפסטה מרתיחים מים עם מלח.
2 בינתיים, מטגנים בצל ושום, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים. קולים את הפקאנים, האגוזים והצנוברים ומוסיפים לתערובת יחד עם החמוציות.
3 בקערה עמוקה שמים את תערובת הבשר הטחון. כשהמים רותחים מכניסים את האטריות לסיר ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומעבירים את האטריות לקערה עם הבשר. מוסיפים סילאן, מעט סוכר, מיץ תפוזים, קינמון, צימוקים וביצים ומערבבים.
4 מעבירים לתבנית פיירקס עמוקה ואופים כ-40 דקות. ניתן להגיש לצד סלט חסה רענן ומלא בפירות העונה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים