1 טוחנים עגבניות בבלנדר ושופכים את העגבניות הטחונות לתוך מגבת.
2 סוחטים את כל הנוזלים מהעגבניות לתוך סיר.
3 קוצצים פטריות ומטגנים עם שמן זית, תירס, מלח, פלפל, פפריקה חריפה וחמאה.
4 מתבלים את הדניס בפלפל ומלח.
5 מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים את הדניס על צד העור והופכים לאחר כמה דקות.
6 חותכים את הדניס לקוביות.
7 מרתיחים את מיץ העגבניות, מוסיפים קצת מלח ומבשלים את הפתיתים במיץ.
8 כשהפתיתים מוכנים מוסיפים את תערובת הפטריות ועוד חמאה ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
9 מניחים בצלחת את הפתיתים ואת קוביות הדג מעל.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.