המצרכים (4 מנות):לתבשיל:
לגצק:
להגשה:
אופן ההכנה:1 בסיר לחץ מחממים את שמן הזית ומטגנים בו בצל קצוץ ושום. 2 מוסיפים אנטריקוט ופילה כבש. ומטגנים 2-3 דקות. 3 מוסיפים מים חמים עד לכיסוי. מוסיפים מלח, זרעי כמון, עגבניות קלופות, שמן פשתן וחצי לימון. 4 במקביל מחממים את שמן הקנולה במחבת ומטגנים את שומן הכבש וצלעות הכבש עד שהם משחימים. מוסיפים אותם לסיר לחץ ומבשלים כ-45 דקות. 5 מחממים תנור ל-220 מעלות. 6 מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, זרעי הכמון, הסוכר, המלח והמים ולשים לבצק אחיד. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כחצי ס"מ. 7 מסדרים את תבשיל הבשר בשתי צלחות אישיות. מניחים בכל מחבת צלע עם העצם פונה החוצה. 8 מסדרים מעל כל מחבת פרוסות בצל ומכסים בבצק כשהעצם של הצלע בולטת החוצה. 9 אופים בתנור כ-6-7 דקות, עד שהבצק משחים מעט. מגישים מיד. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |