1 מתחילים עם הפסטה: יוצרים גבעת קמח על משטח עבודה ויוצרים בה גומה עמוקה.
2 שוברים את הביצה אל הגומה, מוסיפים שמן זית ומלח ומערבבים בעזרת מזלג את הביצה. ממשיכים לערבב באיטיות את הנוזלים עם עוד קמח, וכשמרבית הקמח והביצה מאוחדים לשים את הבלילה 3-4 דקות עד שנוצר כדור מגובש ויציב. משמנים אותו מעט בשמן זית, לשים עוד קצת, עוטפים בנייר נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
3 אחרי הקירור מעבירים את הבצק במכונת פסטה ויוצרים 4-3 דפי פסטה רחבים. מבשלים במים רותחים ומומלחים למשך דקה וחצי בדיוק.
4 לאחר הבישול נותנים לפסטה להתקרר מעט ועוטפים אותה במעט שמן משימורי האנשובי ושמן זית.
5 בקערה מערבבים מירין וחומץ אורז. מוסיפים פנימה את רצועות הזוקיני ודואגים שיהיו עטופות היטב בתחמיץ.
6 בינתיים צורבים על מחבת לוהטת ללא שמן את רצועות הקישוא עד לחריכה ומניחים בצד שיתקררו.
7 מרכיבים: בקערת ההגשה מערבבים את הקישואים והזוקיני, מפזרים מעל חתיכות אנשובי, פרוסות צנונית, בצל סגול, פלפל חריף, פירורי גבינה, עלי כוסברה ונענע. מתבלים במלח ופלפל, מטפטפים מעל הכל מעט שמן זית ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.