1 מורחים את הנתח בשמן זית ומעסים אותו עם מעט מלח, פלפל, מרווה ותימין. מניחים בצד.
2 מרתיחים מים בסיר גדול. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות ומבשלים עד לריכוך. מסננים.
3 מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד שהן פריכות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4 במקביל מכינים את הרוטב: מחממים בסיר קטן את היין, עלי הדפנה, מיץ הלימון, הפלפל החריף והאגס, עד שהאגס מתרכך. מתבלים במלח ופלפל, מוציאים את עלי הדפנה וטוחנים הכל במעבד מזון לרוטב חלק.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות. מקלפים את הגזרים ומסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.מזלפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים בתנור עד שהם מתרככים ומזהיבים.
6 מכינים את הפודינג יורקשייר: מערבבים בקערה את הקמח, השמנת, הביצה, מלח ופלפל ומעבירים את הבלילה לתבנית מאפינס משומנת. אופים 15-20 דקות, עד שהמאפינס מזהיבים.
7 כשהכל מוכן מחממים מחבת עד שהיא לוהטת וצורבים את הסטייק המתובל להשחמה משני הצדדים. מעבירים אותו לתנור החם לצלייה של 10 דקות ומגישים עם תפוחי האדמה, הגזרים, הרוטב והמאפינס.
תפוחי האדמה לטיגון מגיעים בשקית אדומה. הם בעלי מרקם יבש ומוצק וזאת בשל העובדה שאין בהם כמות גדולה של מים. בנוסף הם אינם מתפוררים, מה שהופך אותם למתאימים לטיגון.