1 קרם השורשים: מבשלים את ירקות השורש בחלב, מוסיפים רוזמרין, מלח ופלפל. כשהירקות מתרככים מסננים, טוחנים למחית ומוסיפים את השמנת המתוקה. מעבירים במסננת כדי לקבל מרקם חלק ומוסיפים עוד מלח ופלפל.
2 במחבת עם שמן זית מקפיצים את הארטישוק כשהוא חתוך עם מעט לימון. מוסיפים את הפטריות וכשהירקות מתרככים מוסיפים מעט שום, כוסברה, לימון מלח ופלפל.
3 סוגרים את הדג במחבת עם שמן זית מצד העור, לאחר 2 דקות בערך מעבירים את הדג לצלחת ומצפים את החלק הבשרני עם תערובת האגוזים ועשבי התיבול. מניחים על תבנית ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לכ-15 דקות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים