טרטר טונה אדומה וקארי אבטיחטרטר של טונה אדומה עם צ'ילי, ג'ינג'ר וגראם מסאלה, מוגש בקארי קר מצומצם של אבטיח אדום וצ'ילי חריף. הפרשנות של שף יובל בן נריה למשימת הלוהט-קפוא של מאסטר שף
יובל בן נריה
| מאסטר שף
| פורסם 06/12/16 13:07
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת
|
המצרכים :לטרטר:
לקארי אבטיח:
אופן ההכנה:1 קארי אבטיח: מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הכמון, זרעי החרדל וזרעי הכוסברה ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הג'ינג'ר, השאלוט והצ'ילי הירוק ומטגנים כחצי דקה. מוסיפים את הכורכום, אבקת הצ'ילי והמלח ומטגנים כדקה. מוסיפים את האבטיח ומגבירים את האש. 2 מצמצמים את הרוטב במהירות בשליש ומסננים. מצננים ומוסיפים את מיץ הלימון. 3 הרכבת המנה: מערבבים את כל חומרי הטרטר בקערה ומניחים במרכז צלחת ברינג. מוסיפים מסביב את רוטב הקארי הקר. >> בן הזוג של יובל בן נריה למשימה היה טום אביב. הנה המתכון שלו |