1 מכינים את המופלטה: מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג, מניחים אותם בקערה משומנת ונותנים להם לנוח חצי שעה.
2 מרטיבים את הידיים בשמן, לוקחים כדור ומתחילים לפתוח את הבצק. מניחים במחבת חמה. כשהצד הראשון מוכן הופכים, ומעל מניחים מופלטה נוספת. עושים מגדל של כ-8-10 יחידות, מוציאים ושמים שוב עוד כמות עד שכל הבצק נגמר.
3 המלית: טוחנים את צלעות הטלה והטי-בון. קוצצים את הפירות היבשים ואגוזי הלוז. מערבבים עם הבשר הטחון, מתבלים במלח, פלפל, כמון וקינמון ומטגנים את כל התערובת.
4 מטגנים בסיר את הבצל הסגול. מוסיפים 3/4 בקבוק יין אדום וחצי כוס סוכר, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם.
5 ההרכבה: מניחים על המופלטה את המילוי, מזלפים מעט מהיין והבצל ומגלגלים כמו אגרול. מברישים בשמן ומכניסים לתנור ל 7 דקות של אפייה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!