1 מייבשים את הפיתה בתנור בערך 10 דקות ב-180 מעלות, ומפרקים לתוך קערה.
2 מתבלים את גרגירי החומוס המבושלים בכמון, מעט שמן זית ומלח.
3 מטגנים בשמן זית במחבת את הבשר עם הפלפל החריף והתבלינים.
4 מערבבים את שני סוגי היוגורט יחד.
5 במחבת קטנה מטגנים את השום בסמנה.
6 מרכיבים את המנה: מסדרים בצלחת גדולה ועמוקה את קרעי הפיתה המיובשת, ומעליהם מוזגים את החומוס המבושל והמתובל. יוצקים מעל את היוגורט והסמנה עם השום ולבסוף את הבשר.
7 מקשטים בסומאק, צנוברים ופטרוזיליה ומגישים מיד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.