1 למגדל: פורסים פרוסות דקות של חזה אווז. על מחבת פסים מטגנים קלות. מטגנים ביצי עין קטנות מביצי שליו.
2 ללחם הסודה: מערבבים את החומרים היבשים (קמח, מלח, סודה ואבקת אפייה) עם הרוויון. ממיסים את החמאה ומערבבים פנימה. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ. מקמחים את הידיים ויוצרים מהבצק לכדור.
3 מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40-45 דקות.
4 לממרח גבינה: שורפים את החצילים על אש ומקלפים. מערבבים את הגבינה עם הבצל הקצוץ, הנענע, מעט מלח ומעט שמן זית ומועכים פנימה חציל אחד.
5 לסלט פירות: קוצצים את הפירות, מוסיפים נענע קצוצה, פצפוצי שוקולד לבן ומיץ הדרים מקלמנטינות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים