1 מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הבאגט לשניים ואז מחלקים באמצע לשתי פרוסות. מורחים שמן זית, מפזרים מעט מלח גס ואופים בתנור עד שהלחם זהוב ופריך.
2 מכינים את הפסטו: טוחנים במעבד מזון עלי בזיליקום עם שמן זית, מיץ לימון, מלח ושקדים קלויים לקרם אחיד יחסית.
3 מכינים את צ'יפס הזוקיני: מחממים שמן לטיגון עמוק. חותכים את הזוקיני לצורת הצ'יפס שרוצים (כמו טבעות למשל) ומטגנים בשמן העמוק עד שמזהיב. מוציאים לנייר סופג.
4. מחממים את השמן במחבת וצורבים כבדי עוף מכל הצדדים עד שהם משחימים מעט.
5 מוציאים את הברוסקטה מהתנור, מורחים עליה את הפסטו ומעל מניחים את כבדי העוף. מפזרים את צ'יפס הזוקיני, מעט שמן זית ומלח גס.