המצרכים (4 מנות):
לרוטב "באז'י"
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל חומרי הרוטב לקבלת עיסה. 2 ממליחים ומפלפלים את הדגים לפי הטעם. 3 מטגנים את הדגים בשלמותם בשמן חמניות חם, עד הזהבה. 4 מעבירים לתבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לעוד כ-20 דקות. 5 מכינים מגש ומציעים אותו בעלי חסה. 6 מסדרים את הדגים על המגש, מוסיפים מעל את הרוטב ומקשטים בלימונים ובמי זעפרן. סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות) - דואט בורי ולברק ברוטב "באז`י"
סימון תזונתי עבור המתכון כולו – פסטו LALI – הרטבים של ללי
סימון תזונתי עבור המתכון כולו – רוטב שזיפים ירוקים – הרטבים של ללי
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |