1 טוחנים את כל חומרי הרוטב לקבלת עיסה.
2 ממליחים ומפלפלים את הדגים לפי הטעם.
3 מטגנים את הדגים בשלמותם בשמן חמניות חם, עד הזהבה.
4 מעבירים לתבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לעוד כ-20 דקות.
5 מכינים מגש ומציעים אותו בעלי חסה.
6 מסדרים את הדגים על המגש, מוסיפים מעל את הרוטב ומקשטים בלימונים ובמי זעפרן.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות) - דואט בורי ולברק ברוטב "באז`י"
קלוריות | 949 אנרגיה |
חלבונים | 61 גרם |
פחמימות | 16 גרם |
שומנים | 69 גרם |
לטבלה המלאה
סימון תזונתי עבור המתכון כולו – פסטו LALI – הרטבים של ללי
קלוריות | 336אנרגיה |
חלבונים | 4 גרם |
פחמימות | 14 גרם |
שומנים | 31 גרם |
לטבלה המלאה
סימון תזונתי עבור המתכון כולו – רוטב שזיפים ירוקים – הרטבים של ללי
קלוריות | 654אנרגיה |
חלבונים | 17 גרם |
פחמימות | 155 גרם |
שומנים | 5 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים