תבשיל דג לוקוס וספיחהאנחנו אוהבים מנות שהמהות שלהן היא ניגוב. תבשיל דג לוקוס בספיחה עשירה לצד פיתות יוגורט קלילות להכנה בצד בחצי שעה עבודה
איה קרמרמן
| מאסטר שף VIP
| פורסם 23/03/15 10:03
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
|
המצרכים :לתבשיל:
לפיתות:
אופן ההכנה:1 בסיר מטגנים את קוביות הלוקוס בשמן זית ומוסיפים מעט מלח ופלפל. משאירים על האש עד שהבשר מוכן אבל לא עשוי וסגור הרמטית. 2 מוסיפים לסיר את הספיחה ונותנים לה וללוקוס להתבשל יחד בנחת. 3 הפיתות: בקערה שמים את אותה הכמות של קמח ויוגורט, מוסיפים את המלח וקצת אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת בצק. מרדדים את הבצק. מחממים מחבת הפוכה על הגז ומורחים עלי מעט שמן זית. מניחים פיתה על המחבת עד שמוכן והופכים צד. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. |