1 מעבדים את חומרי הבצק במעבד מזון עד שמתקבל גוש בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
2 בינתיים מכינים את המלית: על סיר כפול (בן מארי) ממיסים שוקולד לבן עם שמנת מתוקה ואבקת נס קפה. כשהתערובת אחידה מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים לקבלת עיסה לא קשה מדי ולא נוזלית מדי. אפשר להוסיף שקדים או שמנת מתוקה לפי הצורך.
3 מעבירים את המלית לתבנית סיליקון שקעים של חצי כדור ומקפיאים.
4 לרוטב: ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את הסוכר. מבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס ומכבים את האש.
5 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, ומרדדים כל חלק במכונת פסטה עד המספר 6 (אמורות להתקבל ארבע יריעות בצק דקות פחות או יותר באותה צורה). מחלצים את המלית הקפואה מהתבנית ומניחים את חצאי הכדורים על שתיים מיריעות הבצק באופן מרווח. את שתי היריעות האחרות מורחים במעט מים, מכסים איתן את הבצק עם המלית ומהדקים מסביב למלית. בעזרת רינג בגודל הרצוי קורצים עיגולים מסביב למלית.
6 מבשלים את הרביולי בסיר עם מים רותחים כשלוש דקות, עד שהוא צף, ומעבירים ישר למחבת עם החמאה והסוכר.
7 מקציפים שמנת עם סוכר לקצפת יציבה אך עדיין רכה ומעבירים לשקית זילוף עם פייה משוננת.
8 להגשה: מניחים רביולי אחד או יותר (תלוי בגודל) בצלחת עמוקה ומזלפים ליד מהקצפת הרכה. מומלץ לפזר מעל שקדים פרוסים קלויים ומעט אבקת סוכר.
לגיוון: אפשר לשחק עם המלית לפי הטעם, להחליף את השוקולד הלבן בשוקולד חלב, להחליף את אבקת הקפה במעט תמצית וניל או להחליף מחצית או את כל כמות השקדים בפיסטוקים או בוטנים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!